Flam de mel i cardamom

Flam de mel i cardamom (10p) POSTRES
Quantitat Ingredients
10 u Ous
1 litre Llet
150 grs Sucre blanc
4 grans Cardamom
150 ml mel
50 ml Aigua
200 grs Sucre blanc (per caramel)

 

Elaboració
1)      Infusionar la llet amb el cardamom i la mel. Mesclar ous + sucre + llet.
2)      Sucre amb aigua calentat pel caramel. Tallar amb un raig d’aigua
3)      Colocar el caramel en el motllo gran de vidre o metall.
4)      Esperar que refredi el caramel.
5)      Posar la mescla anterior colant els grans de cardamom
6)      Coure al bany-maria uns 50’ a 180º
7)      Refredar en nevera 2hores i desmotllar.

Flam de mel i cardamom

Flam de mel i cardamom (10p) POSTRES
Quantitat Ingredients
10 u Ous
1 litre Llet
150 grs Sucre blanc
4 grans Cardamom
150 ml mel
50 ml Aigua
200 grs Sucre blanc (per caramel)

 

Elaboració
1)      Infusionar la llet amb el cardamom i la mel. Mesclar ous + sucre + llet.
2)      Sucre amb aigua calentat pel caramel. Tallar amb un raig d’aigua
3)      Colocar el caramel en el motllo gran de vidre o metall.
4)      Esperar que refredi el caramel.
5)      Posar la mescla anterior colant els grans de cardamom
6)      Coure al bany-maria uns 50’ a 180º
7)      Refredar en nevera 2hores i desmotllar.
Top