
Menú de dissabtes i festius
PRIMERS
Amanida de magrana, formatge de cabra, pera, fruits secs i vinagreta
Ensalada de granada, queso de cabra, pera, frutos secos y vinagreta
Paella de marisc amb sípia, calamarcets, llagostí i closca
Paella de marisco con sepia, calamarcitos, langostino y mejillones
Croquetons casolans de gambes
Croquetones caseros de gambes
Caneló XXL de bolets amb beixamel i germinats
Canelón XXL de setas con bechamel y germinados
SEGONS
Bacallà a la llauna tradicional
Bacalao a la llauna tradicional
‘Solomillo’ Filet de porc supertendre amb salsa de trompetes de la mort
Solomillo de cerdo supertierno con salsa de trompetas de la muerte
Costelletes de cabrit arrebosades amb all i oli
Costillitas de cabrito rebozadas con all i oli
Llata de vedella rostida amb la seva salsa de rostit
Llata de ternera asada con su salsa de asado
Melós de pollastre farcit amb prunes, orellons i ametlles
Meloso de pollo relleno con ciruelas, orejones y almendras
Opció vegeteria/ vegana 2 plat: Rissotto de carabassa rostida, nous i parmesà
POSTRES
Pastís de formatge amb coulis de fruits del bosc
Pastel de queso con culís de frutos del bosque
Sorbet de limoncello amb galeta de llimona
Sorbete de limoncello con galleta de limón
Brownie de xocolata amb gelat de vainilla
Brownie de chocolate con helado de vainilla
Creppe de Nutella
Creppe de Nutella
Flam de mató i mel
Flan de mató con miel
Para beber podéis escoger entre una copa de vino, refresco, agua o cerveza
El cafè no està inclós pero no se us cobrarà en cas de no pendre les postres El café no está incluido pero no se os cobrará si no tomáis postre |