Menú de sábados y festivos
PREU MENU MIG DIA DISSABTES I FESTIUS ACTUALITZAT A 2024 23,00€ / 21,00€ per emportar
PRECIO MENU MEDIO DIA SABADOS Y FESTIVOS ACTUALIZADO A 2024 23,00€ / 21,00€ para llevar
PRIMERS / PRIMEROS
Amanida de mozzarella fresca, tomàquet amb alfàbrega, pistatxos i vinagreta
Ensalada de mozzarella fresca, tomates con albahaca fresca, pistachos y vinagreta
Paella de marisc amb sípia, calamarcets, llagostí i closca
Paella de marisco con sepia, calamarcitos, langostino y mejillones
Cassoleta de musclos a la marinera ‘com els feia la meva àvia’
Cazuelita de mejillones a la marinera ‘como los hacía mi abuela’
Carabassons de Canyet a la graella amb pernil, ruca i pesto
Calabacines de Canyet a la parrilla con jamón, rúcula y pesto
SEGONS / SEGUNDOS
Entrecot de vedella madurada amb salsa de mel i mostassa (suplement 3€)
Entrecot de ternera madurada con salsa de mel i mostassa (suplemento 3€)
Bacallà amb salsa de cloïsses, porro i vermut blanc
Bacallà amb salsa de almejas, puerro y vermut blanco
Costelletes de cabrit arrebosades amb all i oli
Costillitas de cabrito rebozadas con all i oli
‘Solomillo’ de porc a la graella amb salsa de foie
Solomilllo de cerdo a la parrilla con salsa de foie
Galta rostida supertendre amb oli de romaní fresc i verdures rostides
Carrillera de cerdo supertierna con aceite de romero fresco y verduras asadas
Opció vegeteria/ vegana 2 plat: Caneló XXL de bolets amb beixamel de nous
POSTRES / POSTRES
Tiramisú italià
Tiramisú italiano
Sorbet de llimona amb culís de fruits del bosc
Sorbete de limón con culís de frutos del bosque
Creppe de Nutella
Creppe de Nutella
Flam de mató casolà
Flam de mató casero
‘Coulant’ de xocolata amb gelat de vainilla
‘Coulant’ de chocolate con helado de vainilla
Para beber podéis escoger entre una copa de vino, refresco, agua o cerveza
El cafè no està inclós pero no se us cobrarà en cas de no pendre les postres El café no está incluido pero no se os cobrará si no tomáis postre |