Menú PLATS de NIT a Les Antípodes
PRIMERS
Amanida de mozzarella arrebossada, carabassó a la graella, pipes i v. f.Bosc
Ensalada de mozzarella rebozada, calabacín a la parrilla, pipas y vinagreta de frutos del bosque
Rissotto de trufa, pernil i parmesà
Rissoto de trufa, jamón y parmesano
Brandada gratinada de bacallà amb torradetes
Brandada gratinada de bacalao con tostaditas
‘Ramen’ Sopa japonesa amb panxeta, fideus d’arrós i ‘shitake’
‘Ramen’ Sopa japonesa con panceta, fideos de arroz y ‘shitake’
SEGONS
Costelletes de cabrit arrebosades amb all i oli
Costillitas de cabrito rebozadas con all i oli
‘Solomillo’ Filet de porc supertendre amb salsa de foie
Solomillo de cerdo supertierno con salsa de foie
Ventresca de tonyina a la planxa amb espàrrecs verds i xerris secats al sol
Ventresca de atún a la plancha con espárragos verdes y cherris secados al sol
Garrí confitat (cochinillo) amb salsa de farigola, mel i clau
Cochinillo confitado con salsa de tomillo, miel y clavo
Entrecot de vedella a la graella amb salsa de mel i mostassa (suplement 3€)
Entrecot de ternera a la parrilla con salsa de miel y mostaza (suplemento 3€)
Opció vegeteria/ vegana 2 plat: Bunyols de verdures casolans amb salsa blanca
Tots els postres són vegeterians |
POSTRES
Mini Tornemi Badaloní de crema amb gelat de vainilla
Mini Chucho Badalonés de crema con helado de vainilla
Tiramisú Italià
Tiramisú Italiano
‘Carrot Cake’
Pastel de zanahoria y canela
Creppe de Nutella
Creppe de Nutella
Mató amb mel i nous
Mató con miel y nueces
Sorbet de mango
Sorbete de mango