
Menú de dissabtes i festius
PRIMERS
Amanida de salmó fumat, mató, tomàquet blau, cogombrets i mòdena (sense salmó per vegeterians)
Ensalada de salmón ahumado, mató, tomate azul, pepinillos y módena (sin salmón para vegetarianos)
Paella de marisc amb sípia, calamarcets, llagostí i closca
Paella de marisco con sepia, calamarcitos, langostino y mejillones
Croquetons casolans de pernil ibèric i trufa
Croquetones caseros de jamón ibérico y trufa
Caneló de vedella rostida a baixa temperatura amb beixamel de rostit
Canelón de ternera asada a baja temperatura con bechamel de asado
SEGONS
Entrecot de vedella madurada amb salsa mel i mostassa (suplement 3€)
Entrecot de ternera madurada con salsa de miel y mostaza
Bacallà al cava amb espàrrecs verds i ou dur
Bacalao al cava con espárragos verdes y huevo duro
Costelletes de cabrit arrebosades amb all i oli
Costillitas de cabrito rebozadas con all i oli
Melós de cuixa de pollastre farcit de bolets amb salsa de foie
Meloso de muslo de pollo relleno de setas con salsa de foie
Galta de porc supertendre amb oli de romaní fresc
Carrillera de cerdo supertierna con aceite de romero fresco
Opció vegeteria/ vegana 2 plat: Bunyols casolans de verdures i espècies
POSTRES
Brownie de xocolata casolà amb gelat de vainilla
Brownie de chocolate casero con helado de vainilla
Pastís de formatge al forn
Pastel de queso al horno
Creppe de Nutella
Creppe de Nutella
Tiramisú italià
Tiramisú italià
Sorbet de mango
Sorbet de mango